Om oss

Idéen om å starte nettbutikk kom for mange år siden, og tanken var å ha det ved siden av jobb. Men det ble bare med tanken, og så var jeg heller ikke sikker på hva slags varer jeg ville selge.
 
Men så, for noen år siden fikk jeg en idé til et helt nytt produkt som jeg synes er helt genialt. Jeg gjorde ikke noe med det dengangen, men jeg greide ikke helt å få dette produktet ut av hodet. 
Så, høsten 2017 ble jeg arbeidsledig grunnet nedbemanning, og etter å ha gått ledig over ett år uten å få napp på en eneste jobbsøknad bestemte jeg meg. Om jeg noengang skal satse på nettbutikk og disse produktene, ja så er tiden inne nå!
 
Og som sagt så gjort. Jeg satser og hopper i det med begge beina, og håper at jeg lander stødig.
 
Det tar tid å få til en helt ny vare, fra skisse til ferdig produkt. Det er mange ledd involvert, og ting går sakte og koster mye penger. Men jeg er i gang. 
 
Siden det vil ta tid å få produsert alt dette ville jeg samtidig som den prosessen går sin gang, også selge andre produkter. Først og fremst til hund og katt, og kanskje også etterhvert litt hesteutstyr. Men et sted må jeg begynne, og det fant jeg ut er akkurat her.
 
Jeg håper nettopp du finner noe du liker i mitt produktsortiment.